Ervaringen

Uitvaartverzorger Apeldoorn e.o. | Sepp Uitvaartzorg

Heeft u eerder te maken gehad met Sepp Uitvaartzorg en wilt u daar iets over kwijt dan kunt u onderstaand formulier invullen. Wij zullen uw reactie dan plaatsen op de website.

Ervaring van Vera Cornelissen:

In september 2016 overleed mijn schoonvader na een jaar ziek te zijn geweest. We zijn je nog erg dankbaar voor alles wat je gedaan hebt voor mijn schoonmoeder, zwager en mijn man. Alles was in de puntjes verzorgd. Je hebt een goede indruk achtergelaten want mijn schoonmoeder heeft het nog over je. Succes met alles!

Ervaring van Astrid Schreuder:

In augustus 2012 hebben wij afscheid moeten nemen van mijn oma. Zij was bij de Monuta verzekerd alwaar Erik uitvaartverzorger was. Erik heeft tot in de puntjes samen met mij en familie de uitvaart van oma geregeld. Wat een superfijne persoonlijkheid. Iemand die zijn vak verstaat. Heel erg betrokken en medelevend. Hij heeft echt de tijd voor ons genomen en op de dag van de begrafenis had hij de regie in handen. Ik had me geen betere verzorger kunnen wensen. Oma zou trots zijn geweest op hoe alles door hem in goede banen werd geleid! Erik, ik wens je alle succes met je eigen onderneming. Het ga je goed. Hartelijke groet, Astrid Schreuder.

‚Äč
Ervaring van Cees IJsendoorn:

 

Dag Erik,

Gefeliciteerd met het starten van je eigen bedrijf.
Leuk om het artikel in De Bron te lezen.
Je was het al van plan en uiteindelijk is het er toch van gekomen.

Het klinkt vreemd, maar succes voor de toekomst.

 

Het is in mei een jaar geleden dat Marieke is overleden.

Wat zijn we dankbaar dat jij ons hebt bijgestaan in die moeilijke periode.
Samen met de kinderen en familie spreken we regelmatig hier nog over.
Je kunt trots zijn op het werk wat je doet!

 

Hartelijke groet

Cees

Ervaring van de heer Witteveen
 

Dag heer Sepp,

 

December 2014 overleed mijn vrouw. U heeft destijds alles naar volle tevredenheid geregeld. Ook uw nazorgbezoek achteraf getuigd van betrokkenheid. Ik hoop dat veel mensen voor uw Stijlvolle Uitvaart zullen kiezen.

 

Met vriendelijke groet,

 

Johannes Witteveen

 

Ervaring delen

In het vak "opmerkingen" kunt u uw ervaring met Sepp Uitvaartzorg beschrijven. Uw ervaring zullen wij plaatsen op deze website.